woensdag 28 december 2011

After X-mas greetings

Kerst is voorbij, het gewone leven dient zich weer aan. En dat is goed, want de songtekst van een bekend kerstliedje ten spijt, zou je er toch niet aan moeten denken dat het 'every day Christmas' zou zijn. Nee, ik vind het allemaal leuk en aardig, maar ik ben toch ook stiekem blij dat het weer gedaan is met de kerstliedjes en de vijf-gangen-diners. Santa has been very nice this year, maar gelukkig is de goede man weer met Rudolph en zijn andere vriendjes richting Noordpool vertrokken en komen we weer langzaam terug in de realiteit van alledag. En die realiteit is bij ons meteen goed doorgedrongen, want we zijn van start gegaan met het leggen van laminaat op de bovenverdieping. Dat wil zeggen: ik geef aanwijzingen, man voert uit. ;-) Hier en daar heb ik natuurlijk wel meegeholpen met kasten leegmaken, meubels versjouwen en kasten weer volmaken, dat dan weer wel.

Ik zal blij zijn als het achter de rug is, want naast het feit dat ik niet zo gecharmeerd ben van overhoop gehaalde kamers ben ik met mijn hoog-sensitieve oren niet zo dol op het geluid van de decoupeerzaag en twee paar overgevoelige katten-oortjes met mij. Ach, het schiet wel aardig op: one room down, two more to go. Foto's van onze nieuw gelamineerde vloeren houden jullie van mij tegoed, want het huidige aanzicht is niet bepaald opbeurend te noemen (hoe ga ik tussen alle tijdelijk in de slaapkamer opgestapelde spullen ooit mijn bed nog terugvinden?). Daarom heerst in onze woonkamer voorlopig nog, zeker tot aan nieuwjaarsdag, de vredige kerstsfeer. Nog even nagenieten voordat het kerstspul weer voor een jaar naar zolder verdwijnt.


Ik hoop dat jullie een hele fijne, liefdevolle kerst hebben gehad, maar bovenal wens ik jullie:

Voor de laatste dagen van het jaar

Veel gezelligheid met elkaar

Voor de 365 dagen die volgen
Veel geluk en weinig zorgen

Op naar oud en nieuw!

Liefs, Marion -x-4 opmerkingen:

 1. Als je hier door de bouwmarkt loopt kan je zien dat de kerstvakantie DE tijd van het jaar is om in huis te klussen, wat een drukte zeg!
  Erg he die rotzooi in huis, ik kan er ook slecht tegen. Maarja het moet eerst erger voor het beter wordt. Straks als alles weer op zijn plaats staat kan je heel tevrede om je heen kijken.
  Mijn man stuikelde een paar nachten geleden over een paar planken die hij zelf naast het bed gelegd had haha, eigen schuld dikke bult op zijn teen.
  Fijne jaarwisseling alvast!
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na kerst lijkt de lol er al een beetje vanaf te zijn, wij ruimen ook al mondjesmaat op..rust en ruimte en zeker voor de hond, die wiebelt de ballen uit de boom.
  Leuk dat je sinds kort aan het bloggen bent, kunnen wij meegenieten bij jou:))
  Vind je het goed als ik een linkje op mijn blog zet dat er een nieuw blog is???Kunnen andere bloggers even een kijkje bij je nemen.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marion,
  ik kom via Eefie op je mooie site en heb mij bij jou aangemeld als nieuwe volger....ik hoop dat je ook eens bij mij langs komt..
  Ik wens je nog een hele fijne jaarwisseling en al het goede voor het nieuwe jaar...
  Warme groet.....Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, ja ik herken dat van die verbouwingsperikelen, als het achter de rug is kun je er intens van genieten, maar tijdens...pffttt.....!!!
  Ik wil je een heel goed 2012 wensen en hopelijk kun je gauw genieten van je mooie bovenverdieping!

  BeantwoordenVerwijderen